Thursday, March 5, 2009

Tag 4: [10 pekara tentang..]

Ini 10 perkara tentang orang yang tag aku...

  1. Nama dia Izyana bte Mohd Adnan
  2. Anak sulung daripada 5 orang adik beradik.
  3. Umur 22 pada 21 Januari yang lepas.
  4. still study kt UiTM K.B in BBA Hons -Marketing
  5. Suka huruf B for Blue [colour], Butterfly, Blueberry Cheese Cake, Bugs, Beauty n the Beast [movie], Bigbird [cartoon bird sesame's street].
  6. Suka segala product yang berasaskan dari kiwi.
  7. Friendly, sweet dan berketerampilan.
  8. Tahun depan grad lg skali utk Digree.
  9. Tak suka berjauhan.
  10. klantanese [ketandusan idea] ;p

Ini pulak 10 perkara tentang diri aku sendiri...

  1. Atas kata sepakat parents aku, name kan aku Izzuddin bin Mohd Laziz
  2. Anak 2nd dari 6org siblings.
  3. Umur 23 pada 29 September akan datang.
  4. Still study in Bachelor of Architecture (Hons) 3rd years.
  5. Suka travel. Teringin nk travel 1dunia XP
  6. SINGLE. [searching..................] ;p
  7. Left handed.
  8. Tak suka membaca tp suka sketching & drafting [skrg dh moden smua computerize]
  9. Johorian dan menetap di Damansara.
  10. Pakai baju saiz M, kasut saiz 8. Tak kisah pon dressing mcm mane pon janji simple [ketandusan idea lg] ;p
So terjawab sudah tag ni. Tak tau la nk tag kt sape, tag la kt follower yg berape kerat tu hehe...

2 comments:

  1. same2 miss yna... =) hopefully xde yg salah data2 kmu 2...
    ;p

    ReplyDelete