Thursday, November 4, 2010

day bali part 2





2 November

Seronoknyer tido tak sedar bangun2 dah pukul9, dengan selambanya terus turun ke dining menikmati hidangan breakfast. Agak was2 jugak la mula2 dengan meal takot2 tak halal ke. Lastly aku amik telur jela alas perut..

Nasib baik ada sorang untie sandy ni tolong bawak kitaorang jalan bershoping kat Pasar Seni Sukawati. Tak de la jauh sangat dari hotel tu, naik cab ada la dalam 45minit.


Kalau nak beli ole2 banyak la murah2 plak tu, aku sempat beli box kayu untuk mama je yang lain tak berminat la plak.


Nak cari makanan halal pon 1 hal jugak, nasib baik la ada tour guide bawak lunch kat kedai masakan padang. Than sambung lagi pusing2 window shopping, lastly tak beli apa pon hehe..

4 comments:

  1. =) seronoknye dapat enjoy the moment...

    ReplyDelete
  2. sementara ada masa2 terakhir ni.. lps ni dah xde lagi da.. huhu

    ReplyDelete