Saturday, December 25, 2010

nothing


Penantian ternanti² tertunggu² menunggu.. apa lagi seerti dengan ayat tu..

Aku rasa dah tak ada erti lagi kot semua tu. Dulu boleh la dia cakap boleh menunggu la, tapi aku rasa sekarang ni everything is changing. Biasalah manusia rambut sama hitam, hati siapa la yang tau kan..

Berubah hati tu lumrah manusia, kadang² apa yang di janjikan atau di ungkapkan itu semuanya boleh berubah dan di ubah. Apa yang aku mampu sekarang hanya boleh tengok dari jauh je. Nak view FB dia pon dah tak boleh bcoz not in friend list. You have been removed. Redha je lah apa yang dah terjadi semua ni.

Before kita salahkan orang lain, cerminkan diri sendiri dulu, apa yang kita dah buat salah sampai orang lain bertindak sebegini. And the last word can i say, im so sorry because i can not be a good brother. Thanks for everything.

15 comments:

  1. ish..jarang tol si ejud nih wat entry emo
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. ~Jangan pernah berubah...(-_-)

    ReplyDelete
  3. tu la pasal nape tah tibe2 nk meluahkan perasaan kt dlm blog ni.. dah xde sape nk luahkan, kat blog jela tempat aku melepaskn semua perasaan aku ni.. sesekali emo ape salahnya kan..kadang2 kite suka, kadang2 duka pon sampai.. ;)

    jasad maybe berubah, hati mungkin tidak kot.. T_T

    ReplyDelete
  4. suka duka kan lumrah kehidupan..x salah utk berubah...kerana semua manusia mcm tu...cuba tanya hati...btol ke x berubah??...

    ReplyDelete
  5. hati xnk cakap.. tp mulut ckp hati masih rindu.. mcmne plak tu? ;)

    ReplyDelete
  6. owh ye ke?...haha...lawak plak dgr,mcm menipu pon ada..;p..xpe la,saya doakan org tu akan dengar kata hati awak tu yek...jgn sedih2...cheer up,ok..;)

    ReplyDelete
  7. hati masih rindu kat mulut la hehe.. xmo la sedih2 lg.. xbest la kalau sedih2.. kang semua keje xjalan.. kn...kn.. ;D

    ReplyDelete
  8. huhuh
    toi2...pandailah ejud nih
    hahahaha

    ReplyDelete
  9. Mulut yg berckp x leh percaya...tambah2 ckp org lelaki ni..lebih byk dusta dr yg nyata...hehe...;p
    btw,always ~be strong walau apa pun jadi...dunia ini kan hanya pinjaman utk kita...
    sabar + tawakkal..:)

    ReplyDelete
  10. ciss.. laki & permpuan sama je 2X5..

    ReplyDelete
  11. tp lebih terbukti lelaki kot...saya dah terkena...huhu

    ReplyDelete
  12. biasa la biler perempuan terkena akan salahkan lelaki.. bila lelaki terkena akan salahkan perempuan jugak.. so sama je... tak payah nak cari salah org lain.

    ReplyDelete
  13. alamak..teremo plak die...huhu..ok2..ye la,sama je laki pompuan...suma x leh caya..kat mulut lain,hati lain...moga kita dijauhkan jadi org cam tu...:)

    ReplyDelete
  14. tak emo pon cuma ingin mengingatkan je ;)

    ReplyDelete
  15. (Biasalah manusia rambut sama hitam, hati siapa la yang tau kan...)hati manusia takkan dapat dijangka.semua org sama...

    ReplyDelete