Thursday, June 11, 2009

Lawak TV3

video

Lawak bodo, memang sengal la siapa edit berita tv3 ni... pecah perot aku bantai gelak tgk video ni hahaha... so enjoy la menonton video nie. Tak nak la cerita banyak, u'll tonton la sepuas2nya... hehehe..

*p/s: Video ni tak ada kene mengena dengan sesiapa pon, sama ada yang hidup atau pon yg telah meninggal dunia. Kalau ada yang terasa atau tersinggung harap di maafkan yea.. sebab bukan aku yg edit video nie just nak sharing dengan u'll je video2 lawak ni... ;p


2 comments:

  1. hehhe..patut la bau giler babi..tgk la tmpt persembunyian dia kt ne tu..hehehehe..=P

    ReplyDelete
  2. perasan gak eh ko tempt persembunyian dorg... hehehe... ;p

    ReplyDelete