Thursday, June 4, 2009

Tag 9


Taged by Shapik.

Rules & regulations DO NOT copy answers tagged questions must be 100% same tag people before doing the tag.

people i tag:
  1. Pong
  2. Ean
  3. Jai
  4. Shila
  5. Farah
  6. Fendy
  7. Balqis
  8. Atikah
  9. Jita
how do you know 1?
Coursemate aku, kenal time kat Archiworkshop.

what would you do if you never meet 2?
sms sudah.. he3..

what would you do if 3 & 4 dated?
biarkan jela dorg date.. he3..

would 5 & 6 make a good couple?
ermm...mmg dorg bercouple pon...so far ok je..good2.. ahak3..

do you think 7 is attractive?
barangkali.. ;p

would you date 8?
Kalau dia sudi, apa salahnya kan...kan... ahak3...

tell me something about 9
Dia baru abis stdy kat UTP,barangkali jadi full time housewife dah housemate Jannah [kazenku]

what's 1's favourite past time?
ermm.. yg aku tau dia suka bermain papan selaju [skateboarding] he3..

what language does 2 speaks?
english & bhasa melayu + lorat nogori skit

who is 3 going out with?
RCD yg tercinta.. ahak3..

how old is 4?
24 btol kn shila.. hehe..

when was the last time you talked to 5?
time klua menonton wayang..

who is 6's favorite singer?
ermm... aku lupe la tanye dia suka lagu ape... lady gaga barangkali ha3...

would you date 7?
nak date ngn kazen sdiri, ape barang tak de feel langsung date ngn dak underage... haha2..

is 8 single?
hmmm... tak tau la,mcm single je...tp dengar2 kabar angin mcm dh ade someone je.. ahak3...

what's 9's last name?
Rezita Syarina binti Mohd Redzuan

2 comments:

  1. i'm attractive ouh...

    tenkiu2...

    xD

    ReplyDelete
  2. hehehhe....thnk jud..
    msk jugak nama pacik aku..RCD

    ReplyDelete